Biedt (op) jouw toekomst
 

Hoe pakken wij dit aan

Nu is de grote vraag natuurlijk:  “Maar hoe gaat het dan precies in zijn werk”?

Een hele terechte vraag, waar ik graag antwoord op geef. Want zonder een goed plan en zonder precies te weten wat we willen, kunnen,  zoeken of nodig hebben, gaat het een onnodig  lange zoektocht worden en dat wil ik jou en mijzelf graag besparen in deze (over)spannen(de) huizenmarkt.

Dus we beginnen bij stap 1,

 De Financiering:

Wellicht heb je al een aardig idee wat je financiële mogelijkheden zijn of heb je zelfs al een gesprek gehad met een adviseur. In dat geval scheelt dat ons weer tijd en kunnen we direct doorgaan met stap 2. Is er nog veel onduidelijk, dan ga ik samen met jou kijken naar jouw persoonlijke financiële situatie , want zonder een goed en kloppend  financieel plaatje hebben we geen idee wat de mogelijkheden zijn.

Stap 2,

Wat zoeken we:

Hierin bepreken we jouw woonwensen.

Van het aantal gewenste vierkante meters tot aan de kleur muur van jouw nieuwe slaapkamer, de hanglamp in de wijnkelder of het modderbad in de tuin, alles komt voorbij zodat ik zo een helder mogelijk beeld heb van jouw droomhuis, van binnen en van buiten.

Samen met het financiële plaatje zal ik kijken naar de realistische haalbaarheid;  wensenlijst VS budget. Ik speel altijd open kaart om er zeker van te zijn dat onze zoektocht gezamenlijk  tot een succesvol einde zal komen. Want als iets  financieel echt niet haalbaar is , dan is het mijn taak daar transparant over te zijn. Ik zal goed onderbouwen waarom dit zo is en uiteraard met een alternatief voorstel komen. Op die manier kunnen we samen de wensenlijst perfectioneren en aanpassen aan het financiële plaatje, want helaas gaat dat niet altijd andersom.

Dan verder naar stap 3 ,

Op jacht:

In goed overleg kunnen we besluiten de zoektocht helemaal aan mij over te laten, het is immers mijn werk,  maar we kunnen ook gezamenlijk besluiten om ons beide in te zetten voor deze stap en op die manier vergroten we onze slagingskans en verbreden ons zoekveld. Ik zal dan alle info die van belang is verzamelen omtrent de objecten waar interesse in is en contact zoeken met de verkopend makelaar voor een eventuele bezichtiging. Ik neem je graag mee in deze zoektocht, want het wordt immers jouw droomhuis, maar mocht je daar helemaal geen behoefte en of tijd voor hebben, dan is dat uiteraard geen probleem en zal ik me voor de volle 100% inzetten om de juiste objecten er tussenuit te pikken voor jou.

Dan snel door met Stap 4,

Kom, we gaan kijken:

Nou, dan is het ineens zover, onze eerste bezichtiging!

Ik heb van te voren uiteraard alle belangrijke info verzameld over deze woning en de buurt, maar samen zullen we nog even een vragenlijst opstellen voor de verkopend makelaar. Wellicht kan ik al wat vragen beantwoorden voor jou, maar misschien zijn er ook vragen die alleen de verkopende makelaar kan beantwoorden. Hoe dan ook , de antwoorden zijn er en die krijg je natuurlijk te horen. Indien gewenst mag je zelf het woord doen bij de bezichtiging, de vragen stellen en/of de verkopend makelaar aan de tand voelen, maar uiteraard kan dat ook tot mijn takenpakket horen en dan zal ik dat met al mijn doortastendheid en overtuiging doen. Of we kiezen de gulden middenweg en staan daar als één team met de juiste spirit.


Benieuwd geworden naar de laatste stappen of hoe we jouw woning gaan verkopen? Neem dan contact met mij op !


E-mailen
Bellen
Info